Sunday, October 30, 2011

meroyan

sumpah aku tengah meroyan skarang!sume gara-gara asignment KTO yang haru tu...hidup aku jadi huru-hara.makan tak kenyang,mandi tak basah,tidur tak lena (yang ni aku tipu je).kenape lah aku kena buat sume mende ni??benci btol la buat mende yang aku sendiri tak paham...seksa jiwa ngan raga taw x?(hope Dr ........ bace).kenape lah aku amek kimia?kenapa tak amek pendidikan khas untuk kanak2 je kn dlu...senang,jd chegu tadika je (amboi,ko ingat senang nak jd chegu tadika?)


ok,stop merepek!(makan kerepek lagi bagus).sebenarnyer kimia tuh senang je,kacang sangat!(makan kacang cap ibu jari tu pon tak senang macam buat kimia).tp sebab aku ni yang malas blaja,dats y mende tuh jd susah...so,lepas ni rebus semua buku kimia then buat minum,mandi n kalo nak buat masak pon bleh(org tua2 cakap kalo nak berkat buat la gitu).tp seyes,assignment kali buat aku btol2 rase macam nak lari jauh2 pegi Nepal ke,naek Everest ke so that lecturer tak jumpe aku then aku tak payah buat asignment bagai and tak payah pening2 nak pikir psal prensentation bagai..

tp sume tuh mimpi je...takyah nak berangan sangat!kalo lari pon tak de duit,so useless je lari jauh2,lagi menyusahkan hidup je nanti.so,the best decision yang aku da buat adalah siapkan asignment ni by hook by crook(kalo Dr ....... dengar sure die bangga sebab jd lecturer).mak aku da pesan;kalo buat satu2 keje tuh,siapkan sampai abeh sebab takde orang laen nak tolong siapkan keje ko tuh;)okeh,jangan putus asa,struggle till the last ink!(ink printer la)


ni member aku kasi time matrix dulu  <3

okeh2,jom dengar lagu ni dulu,bagi hilang stress nak buat keje;)

video 

baeklah,selamat menyambung buat assignment!
hati2 di jalan raya,ingatlah org yg tersayang!;)

Saturday, October 29, 2011

All I wanna be;)

video

posted by:bravebear



Friday, October 28, 2011

aku benci kau!

AKU BENCI KAU!!!
kenape la ko kena muncul dalam hidup aku....
dulu mase ko takde,hidup aku aman je.........
bahagie,senyum memanjang.....(kalah spongebob)
*spongebob senyum ke?
tapi biler ko datang dalam hidup aku,sume jadi huru-hara....
sume benda aku nak baling biler gaduh ngan ko....
mood study aku hilang biler ko kacau aku..
KENAPA???????
AKU BENCI KAU!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.HA,KAU LA......LIPAS DURJANA!

aku tak kacau ko pon..
nape ko suke2 terbang sane sini...
macam guard lak nak ronda2 malam2 ni..
tolonglah pergi dari hidup aku,tolonglah.............
sebelum aku pukul ko ngan penyapu!

nukilan hati org yg takot lipas

Thursday, October 27, 2011

tiada erti

apalah ertinya sebuah senyuman jika hati menangis sepi
........tiada erti........
apalah ertinya menganyam kasih jika sakitnya tidak terperi
........tiada erti......
apalah ertinya menabur janji jika diri kaku sendiri
......tiada erti.......
apalah ertinya terus setia jika diri dipandang hina
.......tiada erti........
apalah ertinya hidup sendiri jika diri meratap sepi
.......tiada erti.......
apalah ertinya jari di keyboard menari-nari jika...................................................
ASSIGNMENT tidak sempurna lagi
....................TIADA ERTI.......................

moral of the story:benti la buat esemen kalo korang da tak larat,takut jadi macam ni:p